Shelly Button 1

Schakel met de Shelly Button1 draadloos je lampen, garagedeur, zonnescherm of rolluik. Maak eenvoudig slimme scènes (scenario’s) in de App voor je huisautomatisering. Maak bijv. een scène om je slaapkamer verlichting ’s avonds 80% en in de nacht op 5% in te schakelen. De Button1 kun je ook buiten gebruiken en is weersbestendig (IPX5.) Regen en vocht is dus geen probleem.

De Shelly Button1 White of Black is een slimme kleine oplaadbare WiFi drukknop voor jouw Smart Home Systeem, welke je kunt gebruiken als afstandsbediening. De open source zorgt ervoor dat je de Shelly Button1 met nagenoeg elk huisautomatiseringssysteem kunt integreren. De Shelly Button1 is er in het Zwart of Wit en werkt op een oplaadbare batterij via USB poort en ca. 3000 bedieningen mee gaat per laadbeurt. De Button1 heeft 4 acties voor activatie van scènes of Actions;
– 1x Kort drukken
– 2x Kort drukken
– 3x Kort drukken
– En Lang drukken

Shop nu!

Informatie

Installeer de Shelly Button1 volgens de gebruiksaanwijzing, maak verbinding via WiFi met de Shelly App, en koppel je Shelly Button1 met andere Shelly’s via Actions of Scènes. Eenvoudiger kan niet! De led-ring zorgt ervoor dat je klik wordt gevolgd door een led-ring kleur ter bevestiging. De Shelly Button1 heeft een ingebouwde HTTP webserver (poort 80), welke fungeert als een simpele webpagina waarmee de gebruiker de Shelly Button1 kan integreren.

Wil je liever niet gebruik maken van de Shelly cloud service, maar toch je apparaten op afstand kunnen bedienen? Geen probleem. Shelly Button1 ondersteund ook basic MQTT (Message Queue Telemetry Transport) voor betrouwbare verbindingen via een centrale bemiddelaar: de MQTT-broker. De betrokken apparaten communiceren alleen met de broker en kennen elkaar onderling verder niet. Ze hoeven de ip-adressen en de technische details van de andere deelnemers dus niet te weten. Veilig en betrouwbaar dus, met real-time monitoring en eenvoudige integratie.

Specificaties

Voeding:Oplaadbare batterij (3000 kliks)
Inputs:Micro USB 5V (niet meegeleverd)
Multisensor:n.v.t
Protocol:WiFi 2,4GHz, 802.11 b/g/n
Dimensie:45 x 45 x 16mm