Shelly Door/Window

Maak je automatisering in huis compleet met de slimme Shelly Door-Window 2 WiFi Sensor. Maak slimme beveiliging scènes, schakel je licht aan als het donker wordt of als de deur open gaat, of een combinatie van beide. De mogelijkheden zijn eindeloos. De nieuwe versie heeft nu een verbeterde WiFi verbinding en temperatuur sensor.

De Shelly Deur-Raam WiFi Sensor is multi-functioneel;
– Magneet Sensor,
– Temperatuur Sensor,
– Tilt Sensor,
– Vibratie (sabotage) Sensor,
– Lux (licht sterkte) Sensor.

Shop nu!

Informatie

De Shelly Door/Window WiFi Sensor 2 is een slimme kleine WiFi sensor voor jouw Smart Home Systeem, werkt draadloos op 2xCR123A batterijen (niet meegeleverd), welke ca. 2 jaar meegaan, afhankelijk van het gebruik. De open source zorgt ervoor dat je de Shelly Door/Window Sensor met nagenoeg elk domotica of huisautomatiseringssysteem kunt integreren. Installeer de Shelly Deur-Raam WiFi Sensor volgens de gebruiksaanwijzing, maak verbinding via WiFi met de Shelly App, en koppel de module. Eenvoudiger kan niet!

Wil je liever niet gebruik maken van de Shelly cloud service, maar toch je apparaten op afstand kunnen bedienen? Geen probleem. De Shelly Door/Window WiFi Sensor 2 ondersteund ook basic MQTT (Message Queue Telemetry Transport) voor betrouwbare verbindingen via een centrale bemiddelaar: de MQTT-broker. De betrokken apparaten communiceren alleen met de broker en kennen elkaar onderling verder niet. Ze hoeven de ip-adressen en de technische details van de andere deelnemers dus niet te weten. Veilig en betrouwbaar dus, met real-time monitoring en eenvoudige integratie.

Nieuw is de Shelly BLU Bluetooth Door/Window sensor, met nog snellere reactie tijd.

Specificaties

Voeding:2x CR123A batterijen (niet meegeleverd)
Inputs:n.v.t
Multisensor:Magneet-, Tilt-, Temperatuur-, Vibratie-, Lux Sensor
Protocol:WiFi 2,4GHz, 802.11 b/g/n
Dimensie:82 x 23 x 20mm, 52 x 16 x 13mm