Shelly DUO

De Shelly Duo WiFi Smartbulb is een slimme E27 Led lamp van 9W die je met de Shelly App draadloos kunt dimmen en instellen van koud tot warm wit licht. Of ga voor de RGBW variant met tot 16 miljoen kleuren.

Met deze slimme WiFi LED lamp creëer je draadloos met je smartphone elke gewenste sfeer in huis. Schakel je lampen, van waar ook ter wereld, maak eenvoudig slimme scènes (scenario’s) en zet timers in de gratis App voor je huisautomatisering. Zet bijvoorbeeld automatisch je lampen aan bij zonsondergang of start de sfeerverlichting scène “Film kijken”. Ook stembediening met Google Assistant of Amazon Alexa is mogelijk; “Hey Google, zet de tafellamp aan”.

Shop nu!

Informatie

De Shelly Duo is een slimme WiFi LED-lamp voor jouw Smart Home Systeem. De open source zorgt ervoor dat je Shelly Duo Bulb met nagenoeg elk huisautomatisering systeem kunt integreren.

Een slimme lamp voorzie je van continu stroom. Blijf je de wandschakelaar gebruiken, dan gaat de lamp offline. Hiervoor heeft Shelly dan weer een mooie oplossing voor de met de Shelly i4, of gebruik gewoon een Shelly Plus 1, en sluit de output niet aan. Door middel van scenes of url actions kun je dan alsnog je slimme lamp met de wandschakelaar bedienen.

Wil je liever niet gebruik maken van de Shelly cloud service, maar toch je apparaten op afstand kunnen bedienen? Geen probleem. Shelly Duo ondersteund ook basic MQTT (Message Queue Telemetry Transport) voor betrouwbare verbindingen via een centrale bemiddelaar: de MQTT-broker. De betrokken apparaten communiceren alleen met de broker en kennen elkaar onderling verder niet. Ze hoeven de ip-adressen en de technische details van de andere deelnemers dus niet te weten. Veilig en betrouwbaar dus, met real-time monitoring en eenvoudige integratie.

Specificaties

Fitting:E27
Voltage:220-240VAC
Vermogen:LED 9W
Levensduur:30.000 uur
Kleur:Koud wit tot Warm wit
Kleurtemperatuur:2700K – 6500K
LichtsterkteL800lm
Dimensie:60 x 122 mm