Shelly Motion 2

Met de nieuw en verbeterde Shelly Motion 2 is het Smart Home Systeem van Shelly echt compleet. Schakel bijv. automatisch je verlichting bij beweging of maak je alarmsysteem compleet i.c.m. met de Shelly Door-Window sensor.

De Shelly Motion 2 is de nieuwe generatie bewegingssensor, aangedreven door Silicon Labs Wi-Fi IoT-oplossingen, uitgerust met het laagste stroom verbruikende Wi-Fi apparaat ter wereld.

Shop nu!

Informatie

De Shelly Motion 2 is een WiFi bewegingssensor met een oplaadbare batterij van maar liefst 6500mAh, welke met een volle lading ca. 1 jaar meegaat bij normaal gebruik. Nieuw is de geïntegreerde temperatuur sensor en nu tot wel 256 levels om de gevoeligheid in te stellen, en daarmee de reactie op de afstand en beweging aan te passen naar jouw wensen. De reactietijd van de sensor is minder als 200ms. De sabotage beveiliging (vibratie) geeft direct een notificatie. De Lux sensor (lichtsterkte) werkt alleen i.c.m. de Motion sensor voor slimme Actions. Schakel bijvoorbeeld je verlichting aan wanneer het donker is en bij beweging.

Wil je liever niet gebruik maken van de Shelly cloud service, maar toch je apparaten op afstand kunnen bedienen? Geen probleem. De Shelly Motion 2 WiFi Sensor ondersteund ook basic MQTT (Message Queue Telemetry Transport) voor betrouwbare verbindingen via een centrale bemiddelaar: de MQTT-broker. De betrokken apparaten communiceren alleen met de broker en kennen elkaar onderling verder niet. Ze hoeven de ip-adressen en de technische details van de andere deelnemers dus niet te weten. Veilig en betrouwbaar dus, met real-time monitoring en eenvoudige integratie. 

Specificaties

Voeding:Oplaadbare batterij (6500mAh, 1 jaar)
Inputs:n.v.t
Multisensor:Beweging, temperatuur, lux (lichtsterkte), trilling
Protocol:WiFi 2,4GHz, 802.11 b/g/n
Dimensie:89.3×41.4×22.9 mm (met houder 89.3×41.4×47.9 mm)