Shelly Plug 16A

Met deze slimme tussenstekker schakel je met je smartphone draadloos je lampen of apparaten, van waar ook ter wereld. Maak eenvoudig slimme scènes (scenario’s) en zet timers in de App voor je huisautomatisering. Zet bijvoorbeeld automatisch je lampen aan bij zonsondergang of start maandag t/m vrijdag je koffieapparaat om 7:30 uur. Ook stembediening met Google Assistant of Amazon Alexa is mogelijk; “Hey Google, zet de stalamp aan”.

De Shelly WiFi Plug 16A/3500W is een intelligente WiFi tussenstekker voor jouw Smart Home Systeem. Daarna kun je de slimme stekker ook draadloos bedienen met de App van waar ook ter wereld, opnemen in slimme scènes (scenario’s) en timers instellen, zoals bijvoorbeeld je stalamp inschakelen bij zonsondergang. Ook stembediening met Siri, Google Assistant of Amazon Alexa is mogelijk

Shop nu!

Informatie

Dit is Plug & Play. Steek de Shelly Plug in het stopcontact, maak verbinding via WiFi met de Shelly App, en koppel je Shelly Plug. Eenvoudiger kan niet! De ingebouwde stroommeting zorgt ervoor dat je het energieverbruik in de gaten kunt houden. Dus doe die stroomvreters de deur uit, schakel onnodig brandende lampen en apparaten automatisch uit, en bespaar energie, geld en het milieu. De open source zorgt ervoor dat je Shelly 1 met nagenoeg elk huisautomatiseringssysteem kunt integreren.

Wil je liever niet gebruik maken van de Shelly cloud service, maar toch je apparaten op afstand kunnen bedienen? Geen probleem. Shelly Plug ondersteund ook basic MQTT (Message Queue Telemetry Transport) voor betrouwbare verbindingen via een centrale bemiddelaar: de MQTT-broker. De betrokken apparaten communiceren alleen met de broker en kennen elkaar onderling verder niet. Ze hoeven de ip-adressen en de technische details van de andere deelnemers dus niet te weten. Veilig en betrouwbaar dus, met real-time monitoring en eenvoudige integratie.

Specificaties

Voltage:110-230VAC
Vermogen:max. 16A/3500W
Verbruik:<1W
Protocol:WiFi 2,4GHz, 802.11 b/g/n
Dimensie:98 x 56 x 35mm