Shelly Plus 1PM

Schakel met je smartphone draadloos je lampen of apparaten, van waar ook ter wereld. Maak eenvoudig slimme scènes (scenario’s) en zet timers in de App voor je huisautomatisering. Zet bijvoorbeeld automatisch je lampen aan bij zonsondergang of start maandag t/m vrijdag je koffieapparaat om 7:30 uur. Ook stembediening met Siri, Google Assistant of Amazon Alexa is mogelijk; “Hey Google, zet de tafellamp aan”. De Shelly Plus 1PM (Power Metering) heeft tevens stroommeting, handig om het verbruik van je apparaten in de gaten te houden.

Shelly Plus 1PM, nieuw, sneller en veiliger

De Shelly Plus 1PM heeft nu een extreem snelle ESP32 processor, met Bluetooth voor eenvoudige verbinding met je thuis WiFi, verbeterde beveiliging met MQTT + SSL, MQTT i.c.m. Cloud, scripting, en meer;

Shop nu!

Informatie

Installeer de Shelly Plus 1PM eenvoudig achter je wandschakelaar, stopcontact of bij je apparaat, en maak verbinding via Bluetooth en verbind met WiFi via de App. Daarna kun je de schakelaar ook draadloos bedienen met de App van waar ook ter wereld, opnemen in slimme scènes (scenario’s) en timers instellen, zoals bijvoorbeeld je lamp inschakelen bij zonsondergang. Ook stembediening met Siri, Google Assistant of Amazon Alexa is mogelijk. De open source zorgt ervoor dat je Shelly Plus 1PM met nagenoeg elk huisautomatiseringssysteem kunt integreren. 
Voor installatie in de meterkast op een DIN-Rail is er een DIN-Rail mount beschikbaar of ga voor de Shelly PRO 1PM.

Wil je liever niet gebruik maken van de Shelly cloud service, maar toch je apparaten op afstand kunnen bedienen? Geen probleem. Shelly Plus 1PM ondersteund ook MQTT (Message Queue Telemetry Transport) voor betrouwbare verbindingen via een centrale bemiddelaar: de MQTT-broker. De betrokken apparaten communiceren alleen met de broker en kennen elkaar onderling verder niet. Ze hoeven de ip-adressen en de technische details van de andere deelnemers dus niet te weten. Veilig en betrouwbaar dus, met real-time monitoring en eenvoudige integratie.

Specificaties

Voltage:110-240VAC, 24-30VDC
Vermogen:Output max. 16A/240VAC of 10A/30VDC
Verbruik:< 0,4W
Protocol:WiFi 2,4GHz, 802.11 b/g/n, bluetooth
Dimensie:41 x 36 x 15mm

Aansluitschema’s

Hieronder kan je verschillende aansluitschema’s vinden voor de shelly plus 1pm, van een normale aan/uit lamp schakeling tot aan een hotelschakeling.

  • Shelly Plus 1PM Aan-Uit schakelingschema
    Shelly Plus 1PM Aan-Uit schakelingschema

Aansluit videos