Verlichting bedienen

Met de producten van Shelly Cloud kan je makkelijk lampen bedienen. Shelly Cloud heeft oplossingen voor zowel bestaande lampen als nieuwe slimme lampen.


Wees de baas over je licht

Wanneer je jouw verlichting slim hebt gemaakt met Shelly Cloud kan je alles bedienen zoals je zelf wilt. Een paar voorbeelden zijn:

Automatische verlichting

Laat je verlichting automatisch aangaan nadat de zon onder gaat. Met deze optie kan je automatisch je verlichting aan laten gaan wanneer het donker begint te worden.

Sfeer & Comfort

Wanneer je zin hebt om TV te kijken hoef je allen nog maar “Oké Google, ik ga tv kijken” te roepen. Google dimt automatisch de lichten voor je, en als je een slimme tv hebt zet hij deze ook nog aan.

Naast deze dingen kan je ook scenes maken. Hiermee kan je een oneindig aantal scenario’s automatiseren. Laat je verlichting automatisch uit gaan als je van huis wegloopt. Of laat er juist een paar aan om mensen van buitenaf het idee te geven dat er nog iemand thuis is.

Aanwezigheidssimulatie

Natuurlijk kan je ook je verlichting automatisch aan laten gaan als het donker is, wanneer je niet thuis bent. Dit is ideaal voor tijdens de vakantie, want je huis blijkt van buitenaf nog gewoon bewoont.


Bedien je verlichting met je stem

Alle Shelly Cloud producten zijn compatiebel met de Google Home en Amazon Alexa. Hierdoor kan je jouw lampen toevoegen aan je favoriete assistent!

Hé Google! Maak de lampen rood.

Oke. 4 lampen zijn nu rood.


Producten

Dit zijn de producten van Shelly Cloud waarmee je lampen kan aansturen

.

Shelly Plug Ⓢ

Met deze super kleine tussenstekker maak je gemakkelijk van een bestaande lamp met stekker een slimme lamp. Gewoon tussen de stekker en het stopcontact plaatsen en klaar!

Meer Informatie

Shelly BULB

Met de Shelly Bulb heb je geen zorgen over inbouwen en je hebt geen tussenstekker nodig. Vervang simpelweg een lamp met deze slimme lamp en kies uit 16,5 miljoen kleuren en 65 duizend witkleuren.

Meer Informatie

Shelly 1

De Shelly 1 is een extreem kleine schakelaar die je achter een wandschakelaar kan plaatsen. Hierdoor kan je beide de lamp bedienen met de schakelaar en via de app!

Meer Informatie

Shelly 1PM

De Shelly 1 PM is dezelfde inbouwmodule als de Shelly 1, alleen deze meet ook het verbruik! Krijg inzicht in je energiegebruik, of maak een bestaand apparaat slim.

Meer Informatie

Shelly 2.5

De Shelly 2.5 is de grotere broer van de Shelly 1. Deze module kan 2 lampen los van elkaar schakelen. De oplossing voor een dubbele schakelwip! De Shelly 2.5 kan ook nog energieverbruik meten, en zo krijg je ook meteen inzicht in je verbruik.

Meer Informatie

Shelly RGBW2

Met de Shelly RGBW2 kan je led-verlichting aansturen via Shelly. Dingen zoals led-strips en driverless lampen zijn makkelijk aan te sturen via de Shelly RGBW.

Meer Informatie

Shelly 4 Pro

De Shelly 4 Pro is de oplossing als jij je hele huis proffesioneel wilt automatiseren. Doordat de Shelly 4 Pro op een DIN rails past kan je deze netjes wegwerken in de meterkast. Inclusief display.

Meer Informatie