Shelly Add-onn

Met deze Shelly Temperature Add-on voor de Shelly 1 of 1PM kunt u tot 3x DS18B20 waterdichte temperatuur sensoren aansluiten of 1x DHT22 temperatuur- en vochtigheidssensor(meebestellen.) Handig voor accurate temperatuurmeting in uw aquarium, zone (vloer)verwarming, of de vochtigheid in de badkamer te meten t.b.v. slimme ventilatie. De Shelly Add-On is EOL en is nu zijn opvolger beschikbaar, de Shelly Plus Add-On.

Maak slimme (cloud) scénes op basis van temperatuur en/of vochtigheid, bekijk de historie in de grafieken. De Add-on heeft MQTT, CoAP en API support.

De los 1 mtr lange DS18B20 temperatuursensor is digitaal, en heeft zelfs over langere afstanden geen signaal problemen! De digitale temperatuursensor is redelijk nauwkeurig (± 0,5 ° C over een groot deel van het bereik) en kan tot 12 bits aan precisie geven van de ingebouwde digitaal-naar-analoog omzetter. Werkt geweldig met elke microcontroller met behulp van een enkele digitale pin en u kunt zelfs meerdere op dezelfde pin aansluiten, elk heeft nl. een geprogrammeerde unieke 64-bit ID om ze te onderscheiden. Bruikbaar met 3.0-5.0V-systemen.

Shop nu!

Informatie

De los mee te bestellen DHT22 is een betaalbare digitale Temperatuur- en Vochtigheidssensor. Met behulp van een capacitieve vochtigheidssensor en een thermistor meet deze de omgevingslucht en verzendt deze waarden als een digitaal signaal naar de gegevenspin die je aansluit op de Shelly Add-On (solderen geeft de meest betrouwbare verbinding.) De sensor is gemakkelijk te gebruiken, maar vereist een precies tijdsverloop om de gegevens exact op te nemen. De meting vindt om de 2 seconden plaats;

  • Nauwkeurigheidswaarde: 0,1
  • Vochtigheidsbereik: 0-100% RV
  • Temperatuurbereik: -40 ~ 80 ℃
  • Nauwkeurigheid vochtigheidsmeting: ± 2% RV
  • Meetnauwkeurigheid temperatuur: ± 0,5 ℃


LET OP: je kunt de DS18B20 en DHT22 niet combineren. En je kunt maar 1x een DHT22 sensor aansluiten.
Er is ook een DS18B20 met 3mtr kabel los te bestellen.