Shelly TRV

De Shelly TRV is een slimme WiFi thermostaatknop voor je radiator. Bedien je verwarming met de app, stel je eenvoudig verwarmingsschema’s in, en ervaar je een aangename temperatuur op elke kamer.  Dat is echte zone-verwarming met ieder vertrek op het juiste moment op de juiste temperatuur. 

Wat is het?

Dankzij de slimme Shelly TRV WiFi Radiatorknop verwarm je alleen dáár waar nodig en niet hoger dan nodig. Brandt de openhaard of schijnt de zon op de ramen, de Shelly TRV’s houden er rekening mee.

Installeer op iedere radiator de TRV in minder als 5 minuten, en koppel deze in de Shelly app per kamer om er zone-verwarming van te maken. Vanaf dat moment is comfort op maat mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de kamer voor de baby die je op 17°C wilt hebben, de woonkamer waar 20°C prettig voelt, terwijl je voor de lege logeerkamer 14°C genoeg vindt. De TRV is oplaadbaar en de batterij gaat ca. 2 jaar mee.

Shop nu!

Informatie

De Shelly TRV Radiatorknop is geschikt voor bijna alle radiatoren waarbij de oude thermostaatknop kan worden gedemonteerd. De TRV Radiatorknop is uitgerust met een M30x1,5mm adapterring. Voor de twee meest voorkomende afwijkingen worden standaard twee adapterringen meegeleverd M28x1,5mm en de Danfoss RA verbinding. Weet dat er voor vrijwel alle andere radiatorverbindingen adapterringen verkrijgbaar zijn. Jouw installateur weet er alles vanaf.

Combineer je de Shelly TRV met een Shelly H&T temperatuur sensor of andere Shelly temperatuur sensor, dan kun je deze eenvoudig ergens in de kamer plaatsen voor de beste temperatuur meting. Maar geofencing of de Shelly Motion sensor is natuurlijk ook een optie om je verwarming slim te schakelen met de Shelly TRV. En staat er een raam open, dan schakelt de Shelly Door/Window sensor de TRV uit en voorkomt onnodig energie verspilling.
Ook als je op vakantie gaat, schakel dan eenvoudig de Holiday Profile in en bespaar energie. Ben je het vergeten, geen nood, gebruik dan gewoon de app vanuit de auto of het vliegveld. En schakel een dag voor je terugreis deze eenvoudig via de app weer uit, voor een aangename temperatuur als je thuis komt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Naast het slim bedienen van je radiatoren kun je de de cv-ketel of jouw warmtepomp slim laten schakelen met bijv. een Shelly Plus 1 of Plus 1PM. Is ergens warmte vraag dan laat je de cv-ketel inschakelen, is er nergens warmte vraag, dan uitschakelen. Heb je ook vloerverwarming dan maak je deze ook eenvoudig slim met Shelly. Echte zone-verwarming is nu mogelijk met Shelly dankzij de nieuwe TRV.

Specificaties

Voeding:3,6V oplaadbare batterij 6500mAh (ca. 2 jaar)
Inputs:2 knoppen t.b.v. handbediening
Multisensor:Temperatuur
Protocol:WiFi 2,4GHz, 802.11 b/g/n
Dimensie:95 x 65 x 55 mm